Snap PhotoBooth | Cabina Foto - Video Booth 360 Constanta Bucuresti

Snap PhotoBooth s-a nascut din dorinta de a imortaliza clipe de neuitat alaturi de cei dragi si de a aduce un plus de distractie evenimentului special din viata ta. Fie ca este vorba despre o petrecere cu numar restrans de invitati sau un eveniment mare, cu sute de participanti, Snap PhotoBooth este alegerea potrivita.

Reusim sa surprindem cele mai autentice zambete si le imprimam pe loc, in doar cateva secunde. Totodata alaturi de noi invitatii se pot bucura de video-marturii amuzante prin intermediul unui video booth 360°.
Cum facem asta? Imbinand tehnologia de ultima generatie, decoruri si accesorii haioase. Crede-ne pe cuvant, video booth-ul 360° si cabina foto vor fi sufletul petrecerii tale!
 
Pe scurt, Snap PhotoBooth este un spatiu de distractie in care poti fi alaturi de prieteni si in care iti poti lasa imaginatia sa zburde libera pe campii. Partea buna este ca aceste fotografii si videouri vor ramane dovezi incontestabile ale momentelor de nebunie traite alaturi de cei dragi.

Pentru ca ne place ce facem si reusim sa ne distram impreuna cu invitatii tai. Suntem o echipa tanara si neobosita care mizeaza pe distactie si voie buna, si astfel transformam evenimente simple in unele de success.

Si nu uita! Un eveniment reusit inseamna si foarte multe fotografii si videouri frumoase, care suprind bucuria, emotiile si zambetele invitatiilor tai.
Cu noi ca parteneri, invitatii tai se vor distra si se vor manifesta cat mai natural in fata cabinelor foto si pe platformele 360°.
Nu trebuie sa stea drepti si sa zambeasca fortat, ci din contra, se pot stramba, rade in hohote sau deghiza asa cum isi doresc. Astfel, fotografiile si videourile vor fi unice, originale si in acelasi timp, o marturie a distractiei, nu doar a evenimentului in sine.
 
Cu noi distractia e garantata, iar experienta invitatilor va fi una de neuitat! Alege oferta noastra pentru un eveniment memorabil! Pe langa locatiile noastre principale: Constanta si Bucuresti, ne deplasam oriunde pentru tine.