top of page
Snap PhotoBooth-Cabina Foto-Oglinda Magica-Video Booth 360-Artificii-Fum Greu-Constanta-Bucuresti

Snap PhotoBooth s-a născut din dorința de a imortaliza clipe de neuitat alături de cei dragi și de a aduce un plus de distracție evenimentului special din viața ta. Fie că este vorba despre o petrecere cu număr restrâns de invitați sau un eveniment mare, cu sute de participanți, Snap PhotoBooth este alegerea potrivită.

Reușim să surprindem cele mai autentice zâmbete și le imprimăm pe loc, în doar câteva secunde. Totodată, alături de noi invitații se pot bucura de video-mărturii amuzante prin intermediul unui video booth 360°.
Cum facem asta? Îmbinând tehnologia de ultimă generație, decoruri și accesorii haioase. Crede-ne pe cuvânt, video booth-ul 360° și cabina foto vor fi sufletul petrecerii tale!
 
Pe scurt, Snap PhotoBooth este un spațiu de distracție în care poți fi alături de prieteni și în care iți poți lăsa imaginația să zburde liberă pe câmpii. Partea bună este că aceste fotografii și videouri vor rămâne dovezi incontestabile ale momentelor de fericire trăite alături de cei dragi și familie.

Pentru că ne place ce facem și reușim să ne distrăm impreună cu invitații tăi. Suntem o echipă tânără și neobosită care mizează pe distacție și voie bună, și astfel transformăm evenimente simple în unele de success.

Și nu uita! Un eveniment reușit înseamnă și foarte multe fotografii și videouri frumoase, care suprind bucuria, emoțiile si zâmbetele invitaților tăi.
Cu noi ca parteneri, invitații tăi se vor distra și se vor manifesta cât mai natural in fața cabinelor foto si pe platformele 360°.
Nu trebuie să stea drepți și să zâmbească forțat, ci din contră, se pot strămba, râde în hohote sau deghiza așa cum iși doresc. Astfel, fotografiile și videourile vor fi unice, originale și în același timp, o mărturie a distracției, nu doar a evenimentului în sine.
 
Cu noi distracția e garantată, iar experiența invitaților va fi una de neuitat! Alege oferta noastră pentru un eveniment memorabil! Pe lângă locațiile noastre principale: Constanța și București, ne deplasăm oriunde pentru tine.
bottom of page