VIDEO - MARTURII

Cel mai nou concept digital pe piata din Romania si intreaga lume în materie de evenimente.

Cabina Video 360° este cel mai în voga serviciu începand cu anul 2021 !

Untitled-1.png
Clipuri video filmate 360°

1 minut! Atat dureaza sa livram un clip, care va ramane o amintire placuta pentru invitatii tai. Folosim camera GoPro cu ajutorul careia creem mini-clipuri de inalta calitate 4K la 240fps, 15000 bitrate, calitate audio 480 kbps pentru efecte in timp real.
145869321-masquerade-mask-carnival-or-party-white-icon-with-shadow-on-transparent-backgrou
Accesorii si props-uri haioase

Aducem la petrecerea o recuzita bogata ce include cele mai haioase accesorii pentru ca tu si prietenii tai sa va deghizati si distrati la maxim (ochelari, palarii, peruci, masti, mustati, casti, mesaje etc). La cerere, accesoriile se pot personaliza in functie de tema evenimentului.
Untitled-1.png
Asistenta tehnica la eveniment

Oferim asistenta permanenta, asigurata de echipa noastra pentru ca totul sa decurga perfect. La eveniment vor fi prezenti 2 asistenti si tehnicieni la fiecare echipament instalat ca totul sa decurga la o calitate premium pentru invitati tai.
Untitled-1.png

Melodie pe fundal

 

Mini-clipurile au de asemenea posibilitatea de a avea pe fundal o melodie aleasa de gazdele evenimentului. Spre exemplu se poate adauga melodia de la dansul mirilor sau o melodie pentru copii daca vorbim despre un botez, posibilitatile fiind nelimitate.

11.png
Layout si Template grafic la alegere

Grafica videourilor o stablim impreuna inainte de eveniment. Poti alege unul dintre overlay-urile noastre sau putem personaliza grafica dinamic si static in functie de specificul si tema evenimentului. Fontul, textul, elementele grafice sunt alegerea ta.
Untitled-1.png
Galerie video online

Videourile de la evenimentul tau vor fi salvate in cadrul unei galerii video online protejata de o parola si vor fi disponibile online timp de 90 de zile doar pentru tine si invitatii tai. Oferim acest serviciu pentru ca ne pasa de intimitatea ta si ne dorim sa te bucuri de albumul video.
Untitled-1.png
QR Code

Poti insera un cod de bare pe videouri astfel incat le poti accesa oriunde si oricand. In acelasi timp, fiecare invitat in parte poate scana cu smartphone-ul un QR code atasat videoului pentru descarcare live la eveniment direct pe dispozitivul personal.
Untitled-1.png
Transport inclus

Fiind din Constanta si Bucuresti acoperim gratuit distante din cadrul judetelor noastre. Pentru evenimentele care se desfasoara in locatii ce depasesc aceasta distanta, costul transportului va fi calculat separat in functie de pachetul ales si de distanta parcursa.
Untitled-1.png
Instant Social Media Sharing

Poti distribui videourile instant pe Facebook, Twitter, Instagram, TikTok sau le poti trimite pe e-mail imediat ce au fost facute. In aceasta maniera invitatii isi pot surprinde prietenii instant cu videourile haioase facute de ei la eveniment.
Untitled-1.png
USB Stick si link-uri pentru videouri

Iti oferim un stick cu toate videourile realizate pe parcursul evenimentului, la calitatea lor originala. De asemenea, la alegere invitatii vor primi link cu video-ul pentru a il putea accesa cand ajung acasa sau pe telefon la finalul evenimentului.
Untitled-1.png

Maxim 10 persoane pe platforma

Platforma poate sustine simultan pana la 10 persoane avand diametrul de 1m.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va alegeti din recuzita pusa la dispozitie si sa va pregatiti miscarile de dans. Nu uitati sa respectati instructiunile celor din staff.

Untitled-1.png
Calitate si efecte de studio

Cu noi te vei simti ca pe un platou de filmare. Aplicam efecte speciale live si virtual pentru platforma 360°. Iti oferim aparatura foto-video si camera profesionala, iluminare de studio pentru ca videourile tale sa fie perfecte. Nu iti ramane decat sa te distrezi.