SPECTACOL DE LUMINI CU DRONE

Cel mai nou concept de spectacol cu lumina si drone pe piata din Romania si intreaga lume in materie de evenimente. Spunem povestea ta prin animatii de lumini cu ajutorul dronelor.

Drone Light Show este cel mai in voga serviciu începand cu anul 2022 !

TARIFE PERSONALIZATE

Avand in vedere ca pentru pregatirea spectacolului de lumina cu drone intra in calcul mai multi factori de decizie si o gama tehnica variata, va rugam sa ne contactati pentru oferta personalizata.

Snap PhotoBooth _ Cabina Foto - Video Booth 360 Constanta Bucuresti
Spectacol de lumina cu drone

Conceptul unui spectacol de lumini cu drone porneste de la o idee, apoi sunt desenate pictogramele, iar o echipa de proiectare le traduce in imagini animate. Pregatim din timp amplasamentul si testam decolarea si miscarea dronelor cu cel putin 2-3 zile inainte de lansare.
Snap PhotoBooth _ Cabina Foto - Video Booth 360 Constanta Bucuresti
Spectacol de lumina 3D si 360°

Putem creea povesti animate 3D prin intermediul dronelor sau obiecte care creeaza miscari din realitate si rotiri dinamice 360°. Dimensiunea si raza de actiune a dronelor va fi stabilita alaturi de tine in colaborare cu tehnicienii nostrii.
11.png
Layout si animatie pe cer la alegere

Grafica animatiei si a povestii de pe cer o stablim impreuna inainte de eveniment. Poti alege unul dintre modelele noastre sau putem personaliza grafica dinamic si static in functie de specificul si tema evenimentului. Fontul, textul, obiectele de pe cer sunt alegerea ta.
Untitled-1.png
Asistenta tehnica la eveniment

Oferim asistenta permanenta, asigurata de echipa noastra pentru ca totul sa decurga perfect. La eveniment vor fi prezenti 2 asistenti si tehnicieni la fiecare echipament instalat ca totul sa decurga la o calitate premium pentru invitati tai.
Untitled-1.png

Sincronizare pe muzica

 

Dronele au de asemenea posibilitatea de a avea pe fundal o melodie aleasa de gazdele evenimentului, melodie pe care va fi sincronizata animatia de pe cer. Spre exemplu se poate adauga melodia de la dansul mirilor posibilitatile fiind nelimitate.

Untitled-1.png
Transport inclus

Fiind din Constanta si Bucuresti acoperim gratuit distante din cadrul judetelor noastre. Pentru evenimentele care se desfasoara in locatii ce depasesc aceasta distanta, costul transportului va fi calculat separat in functie de pachetul ales si de distanta parcursa.