Snap PhotoBooth | Cabina Foto - Video Booth 360 Constanta Bucuresti
q.png
Fotografii, magneti, printuri nelimitate

5 secunde! Atat dureaza sa printam o fotografie, care va ramane o amintire placuta pentru invitatii tai. Benzi magnetice sau magnetizarea intregii fotografii in functie de preferintele tale. Printuri cu format standard (10×15 cm) cat si strip (5×15 cm).
qqq.png
Fundal foto si Green Screen

Iti oferim o colectie de fundaluri foto insa si posibilitatea de a il personaliza in functie de specificul evenimentului. Panou floral la alegere, fundaluri confectionate manual conform cererii clientului, paiete, flori, baloane dispuse in spatele invitatilor.
145869321-masquerade-mask-carnival-or-party-white-icon-with-shadow-on-transparent-backgrou
Accesorii si props-uri haioase

Aducem la petrecerea o recuzita bogata ce include cele mai haioase accesorii pentru ca tu si prietenii tai sa va deghizati si distrati la maxim (ochelari, palarii, peruci, masti, mustati, casti, mesaje etc). La cerere, accesoriile se pot personaliza in functie de tema evenimentului.
11.png
Layout si Template grafic la alegere

Grafica pozelor o stablim impreuna inainte de eveniment. Poti alege unul dintre layout-urile noastre sau putem personaliza pozele in functie de specificul si tema evenimentului. Fontul, textul, numarul de poze si elementele grafice sunt alegerea ta.
Untitled-1.png
QR Code

Poti insera un cod de bare pe fotografii astfel incat le poti accesa oriunde si oricand. In acelasi timp, fiecare invitat in parte poate scana cu smartphone-ul un QR code atasat fotografiei pentru descarcare live la eveniment direct pe dispozitivul personal.
Untitled-1.png
Galerie foto online

Pozele de la evenimentul tau vor fi salvate in cadrul unei galerii foto online protejata de o parola si vor fi disponibile online timp de 90 de zile doar pentru tine si invitatii tai. Oferim acest serviciu pentru ca ne pasa de intimitatea ta si ne dorim sa te bucuri de albumul foto.
Untitled-1.png
Transport inclus

Fiind din Constanta si Bucuresti acoperim gratuit distante din cadrul judetelor noastre. Pentru evenimentele care se desfasoara in locatii ce depasesc aceasta distanta, costul transportului va fi calculat separat in functie de pachetul ales si de distanta parcursa.
Untitled-1.png
Asistenta tehnica la eveniment

Oferim asistenta permanenta, asigurata de echipa noastra pentru ca totul sa decurga perfect. La eveniment vor fi prezenti 2 asistenti si tehnicieni la fiecare echipament instalat ca totul sa decurga la o calitate premium pentru invitati tai.
Untitled-1.png

GIF si Boomerang

 

Pozele de la cabina foto sunt transformate instant in GIF-uri haioase pe care le poti imparti cu prietenii. Daca iubesti Instagram, Snap PhotoBooth te va ajuta sa realizezi inclusiv fotografii de tip boomerang asa cum esti deja obisnuit in aplicatie.

Untitled-1.png
Instant Social Media Sharing

Poti distribui fotografiile instant pe Facebook, Twitter, Instagram, TikTok sau le poti trimite pe e-mail imediat ce au fost facute. In aceasta maniera invitatii isi pot surprinde prietenii instant cu fotografiile haioase facute de ei la eveniment.
Untitled-1.png
Mesaje video

Pe langa pozele haioase, acum invitatii iti pot transmite si mesaje video direct din cabina foto. Acestea pot fi distribuite pe retelele de socializare sau trimie pe dvierese mijloace de comunicare precum mail, SMS, WhatsApp sau link pentru download.
Untitled-1.png
USB Stick si plicuri pentru fotografii

Iti oferim un stick cu toate pozele realizate pe parcursul evenimentului, la calitatea lor originala. De asemenea, la alegere invitatii vor primi fotografia in plic pentru a o putea transporta cu grija acasa la finalul evenimentului.
Untitled-1.png
Magnetizarea pozelor

Fiecare fotografie poate deveni o marturie magnetica pentru ca invitatii tai sa isi aminteasca de momentele memorabile petrecute impreuna. Se pot atasa benzi magnetice sau se poate magnetiza toata fotografia in functie de preferintele tale.
Untitled-1.png
Calitate si efecte de studio

Cu noi te vei simti ca pe un platou de filmare. Aplicam efecte speciale live si virtual pentru cabina foto. Iti oferim aparatura foto-video si imprimanta profesionala, iluminare de studio pentru ca pozele tale sa fie perfecte. Nu iti ramane decat sa te distrezi.