Snap PhotoBooth | Cabina Foto - Video Booth 360 Constanta Bucuresti
Snap PhotoBooth _ Cabina Foto - Video Booth 360 Constanta Bucuresti
Spectacol de artificii

Conceptul unui spectacol de artificii porneste de la o idee, apoi sunt desenate pictogramele, iar o echipa de proiectare le traduce in imagini animate. Pregatim din timp amplasamentul si spatiul de lansare cu cel putin 2-3 zile inainte de eveniment.
11.png
Layout si animatie pe cer la alegere

Grafica animatiei si a povestii de pe cer o stablim impreuna inainte de eveniment. Poti alege unul dintre modelele noastre sau putem personaliza grafica dinamic si static in functie de specificul si tema evenimentului. Culorile, tipul artificiilor de pe cer sunt alegerea ta.
Untitled-1.png
Transport inclus

Fiind din Constanta si Bucuresti acoperim gratuit distante din cadrul judetelor noastre. Pentru evenimentele care se desfasoara in locatii ce depasesc aceasta distanta, costul transportului va fi calculat separat in functie de pachetul ales si de distanta parcursa.
Untitled-1.png
Asistenta tehnica pirotehnica la eveniment

Oferim asistenta permanenta, asigurata de echipa noastra pentru ca totul sa decurga perfect. La eveniment vor fi prezenti 2 asistenti si tehnicieni la fiecare echipament instalat ca totul sa decurga la o calitate premium pentru invitati tai.
Untitled-1.png

Sincronizare pe muzica

 

Artificiile au de asemenea posibilitatea de a avea pe fundal o melodie aleasa de gazdele evenimentului, melodie pe care va fi sincronizata animatia de pe cer. Spre exemplu se poate adauga melodia de la dansul mirilor posibilitatile fiind nelimitate.